Bódai Műanyag Sümeg

Bódai Műanyag Sümeg
Bódai Műanyag Sümeg
Magunkról
1989-ben Bódai Műanyag Kft. elődje megkezdte tevékenységét, melyből 2002-ben megalalkult a Bódai Műanyag Kft. A társaság csomagolástechnikai termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Folyamatosan bővülő tevékenységi körrel a rendszeres beruházásoknak köszönhetően jelentős piaci szereplővé vált a magyarországi hajlékonyfalu csomagolóiparban.
A Bódai Műanyag Kft által képviselt magas szintű fóliaminőség és színvonalas nyomdatechnika tették lehetővé, hogy világszinvonalú cégekkel alakíthasson ki hosszú távú üzleti kapcsolatot.
A különböző felhasználási területeknek megfelelő termékeket a legmagasabb színvonalon állítjuk elő, modern gépeink segítségével és alkalmazottaink folyamatos képzésével járulunk hozzá vevőink csúcsminőségű csomagolási igényeinek kielégítéséhez.
A csomagolás rendkívül fontos mivel a mai körülmények között a termék piacra jutását nagymértékben befolyásolja a megfelelő csomagolás.
Géppark
Jelenleg három flexo nyomdagép áll rendelkezésünkre, amelyből a legújabb 8 színes,1290 mm nyomószélességű, Magyarországon a legmagasabb opcionális felszereltséggel rendelkező Windmöller & Hölscher Miraflex.
A magas színvonalú nyomtatáshoz szükséges polietilén alapanyagot 10-200mikron vastagságig, 600-1600mm tömlőszélességig szintén a W & H által gyártott Varex típusú háromrétegű extruderen gyártjuk.
Környezetvédelem
A Bódai Műanyag Kft. nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére, veszélyes hulladékot nem bocsát ki. A termelés során keletkező technológiai hulladékot pedig saját regranuláló üzemében újra feldolgozza, emellett Magyarországon élen jár a biológiai uton lebomló műanyag csomagoló anyagok gyártásában.
2022-re vonatkozó energetikai szakreferens éves összefoglaló jelentés
Ide kattintva elérhető. Minőség Kapcsolat